VARO Energy Belgium

Afgelopen weekend is het team van Masseer Meneer & Mevrouw op bezoek geweest bij onze Zuiderburen. Na een succesvolle businessdag bij VARO Energy Rotterdam afgelopen mei, werden wij gevraagd om ook stoelmassages te verzorgen tijdens de businessdag van VARO Energy België. Hier hoefden wij niet lang over na te denken!

Bepakt en bezakt gingen wij vrijdag vol Enery richting Brussel. Na heel wat uurtjes in de file, kwamen we aan op de super mooie locatie van “Salons De WaerBoom”. Bij binnenkomst zat de sfeer er al goed in bij de medewerkers van VARO. Er was dan ook niet veel nodig om de enthousiaste medewerkers op de stoel te krijgen. Mede dankzij onze vloeiend Franssprekende medewerkers van MM hebben wij die avond met zijn allen ontzettend gelachen. Gelukkig kom je met handen en voeten, Nederlands, Frans, Engels en Belgisch door elkaar een heel eind.

Wie zegt dat werken en plezier niet samen gaan, moet snel kennismaken met het team van Masseer Meneer & Mevrouw.

Thanks VARO Energy wij hebben weer genoten.

Tot de volgende keer!

Boeken!
Scroll naar top