Masseer Meneer & Mevrouw aanwezig tijdens het Release Weekend bij Wellness Club Rotterdam

Afgelopen weekend stond helemaal in het teken van de release van Wellness Club Rotterdam.

Wellness Club Rotterdam, voorheen Wellness Centre Terbregge slaat een nieuwe weg in. Een nieuw concept, een nieuwe werkwijze, nieuwe lessen, nieuw apparatuur, een nieuwe naam en een nieuw logo.

Dit moet natuurlijk onder de aandacht worden gebracht, daarom organiseerde Wellness Club Rotterdam i.s.m. Les Mills dit weekend een Release weekend. Tijdens dit weekend kon kennis gemaakt worden met nieuwe lessen zoals, Gritt, Sprint, CX Worx, Bodypump en Boxing. Ook was het team van Masseer Meneer dit weekend aanwezig om de bezoekers te voorzien van een stoelbehandeling en adviezen.

Wat wij als massage therapeuten (gelukkig) steeds vaker ervaren, is dat mensen steeds meer het belang van sport en bewegen inzien voor de algemene gezondheid. Het beseft komt steeds meer dat sport een basisplaats moet innemen in het dagelijks leven. Maar wat mensen vaak vergeten, is dat naast het sporten en actieve belasting het lichaam, onze geest en de spieren rust, herstel en liefde nodig hebben. Massages vormen hierbij een belangrijke basis, het zorgt voor ontspanning van lichaam en geest en stimuleert de bloedsomloop en lymfevochtcirculatie, hierdoor komen afvalstoffen vrij die voor een groot deel via de huid het lichaam verlaten waardoor je meer energie krijgt, de spieren en het lichaam ontspannen en herstellen. Het is dus heel simpel wanneer je dit niet doet blijven de afvalstoffen in het lichaam, herstelt de spier, het lichaam en de geest niet en kost het ons veel energie en voelen we ons gespannen, moe en niet fit.

Gelukkig hebben wij tijdens de release weekend weer veel mensen bewust kunnen maken van het belang van massage door onder andere dit verhaal.

 

 

Boeken!
Scroll naar top