Coming soon: Masseer Meneer Utrecht!

Het is officieel: Zaterdag 16 maart 2019 openen wij onze nieuwe praktijk in Utrecht!

RAW GYM opent officieel de deuren van een innovatief concept gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling, netwerk en vitaliteit. ‘Middels dit concept willen wij mensen voortdurend uitdagen en ondersteunen bij het ontwikkelen en behouden van een duurzaam actieve, creatieve en vitale lifestyle’ aldus de kersverse onderneemster Hanneke van Ballegooijen. Met RAW GYM creëren wij een plek waar mensen met gezamenlijke doelen en interesses samenkomen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Dit sluit naadloos aan op de visie van Masseer Meneer en wij werken hier graag aan mee!

Onze nieuwe praktijk is gehuisvest in RAW GYM aan De Gessel 8 te Utrecht (De Meern).

Kom snel langs en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen met onze diverse massagebehandelingen.

Ontspannen groet,

Team Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

Boeken!
Scroll naar boven