Update coronavirus: tijdelijk onze praktijken gesloten. We miss you!

Hallo lieve mensen,

Wat een bizarre tijd en wat hebben wij allemaal een gekke periode achter de rug. Wij hopen dat jij en iedereen in je omgeving in goede gezondheid is.
Gezondheid gaat voor alles, dat is het allerbelangrijkste!

Ongetwijfeld ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het coronavirus/COVID-19. Op maandag 23 maart zijn de maatregelen uitgebreid en aangescherpt. Voor ons geldt dat wij onze massagediensten niet meer mogen uitvoeren tot 6 april 2020 en dat onze praktijken in MyLife en RAW Gym gesloten zijn. Het uitoefenen van alle vormen van contactberoepen zijn namelijk verboden, voor zover er geen 1,5 m afstand tot de klant gehouden kan worden. Hierbij kun je denken, naast ons als masseurs, aan kappers, nagelstylisten en rij instructeurs. Er wordt een uitzondering gemaakt voor de behandeling van (para)medische beroepen, mits daar een individuele medische indicatie voor bestaat en de beoefenaar alle hygiënevereisten kan naleven.

Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk ons werk is voor een groot deel van onze cliënten en blijven voor een ieder bereikbaar (mail, whatsapp, telefonisch).

Tot slot willen wij iedereen bedanken voor alle lieve berichten van de afgelopen dagen. Het doet ons goed om te zien dat iedereen zo begaan is met ons team en ons bedrijf.

Let goed op uw eigen gezondheid en van alle naasten en wees lief voor elkaar!

Hopelijk tot snel en anders tot ziens!

Gezonde en ontspannen groet,

Team Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

Boeken!
Scroll naar top