MASSAGETHERAPEUT(E) REGIO ROTTERDAM, UTRECHT, HAAGLANDEN

COME JOIN OUR TEAM!
Wij zijn op zoek naar gedreven en dynamische persoonlijkheden die gepassioneerd zijn over alles waar Masseer Meneer voor staat.
Wil jij graag voor ons groeiende bedrijf werken en een belangrijke bijdrage leveren aan onze sociale dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DOEL VAN DE FUNCTIE
Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en onze diensten ten volle ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere cliënt een unieke beleving te geven voor zowel ontspanning en/of klachtenbehandeling.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Je streeft ernaar om de klantervaring keer op keer te evenaren of te overtreffen door een excellente service aan onze cliënten te leveren en handelt hierin volgens het Masseer Meneer DNA.
Je overlegt, evalueert en brengt verslag uit aan teamgenoten.

Voor jou als massagetherapeut(e) is er een belangrijke rol weggelegd in onze massagepraktijk, met als focus dagdelen in de avonden (doordeweekse dagen) en overdag in het weekend. Je laat onze cliënten ervaren hoe je met onze massages op maat een geluksmoment kunt creëren.
Zo help je de cliënten altijd op een vriendelijke en fijne manier, met aandacht en met een glimlach. Ook ben jij diegene die ervoor zorgt dat de praktijkruimte er netjes en verzorgd uitziet, zodat onze cliënten onze hygiëne ook ervaren. Kortom: Jij bent een servicegerichte en enthousiaste aanwinst voor het massageteam van Masseer Meneer & Masseer Mevrouw!

WAT BRENG JIJ MEE?
De juiste dosis inzet, passie en plezier. Jij begrijpt dat het in onze branche draait om gezondheid en vitaliteit, maar dat klanttevredenheid ons het meeste waard is.

Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid: jij maakt onze cliënten én collega’s blij.

Communicatief sterk: je durft lef te tonen en maakt makkelijk contact met anderen.

Flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks in de avond werken en/of overdag in het weekend en bent in bezit van rijbewijs en auto.

Eerlijkheid: tegenover jezelf en anderen. Vertrouwen tussen collega’s en cliënten is in onze branche een must.

Masseer Meneer biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een dynamisch, enthousiast en passievol team. De verdiensten zijn marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen in onze Masseer Academy. Om de kwaliteit te waarborgen werken wij vanuit een vast team aan eigen opgeleide of bijgeschoolde massagetherapeuten. Jij kunt dus profiteren van de verschillende cursus- en opleidingsmogelijkheden! Onze organisatie heeft veel groeipotentie voor zowel massages in onze praktijk(en), massages aan huis en bedrijfsmassages en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer.

Door onderdeel te worden van Masseer Meneer, zal je een sterke ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle massage carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze cliënten. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven.  Door je rol binnen Masseer Meneer lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

MASSEER MENEER & MASSEER MEVROUW TEAM!
Als jij diegene bent die wij zoeken, twijfel dan niet. Mail ons je motivatie en stel je voor: [email protected]

Wij zullen spoedig contact met je opnemen en kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

“EEN GOEDE MASSAGE IS EEN INVESTERING IN HET LICHAAM”

Boeken!
Scroll naar boven