JUIST NU IS HET BELANGRIJK OM STIL TE STAAN BIJ JEZELF!

Wat een jaar is 2022!

Vervelen doen we niet dit jaar. Het is nu al een jaar wat veel stof doet opwaaien. Veel mooie momenten maar helaas ook veel minder mooie momenten en gebeurtenissen.
Voor ons bedrijf is dit jaar een jaar waarin we weer verder kunnen bouwen. Iets meer continuïteit omdat de gevolgen rondom Covid wat stabieler lijken te zijn. Dit betekent dat je als onderneming weer vooruit kan kijken.

Gelukkig hebben wij met ons team tijdens 2 veel bewogen Covid jaren toch aan de toekomst gewerkt en openen wij in 2022 twee gloednieuwe hypermoderne massagepraktijken. Een praktijk in het jonge dynamische Leidsche Rijn – Utrecht en een praktijk in het snel groeiende Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij willen graag door en niet afwachten wat er allemaal in de toekomst staat te gebeuren. Het glas is halfvol en alleen zo denken wij onze klanten een optimale dienst te kunnen bewijzen.
Sommige ontwikkelingen in de wereld werken zo ver door dat het iedereen raakt. De oorlog in Oekraïne zorgt voor een hoop onzekerheid en doet prijsstijgingen aanwakkeren op markten waar je het niet zou verwachten.

Ook ons bedrijf moet anticiperen op alle prijsstijgingen om ons heen. Energieprijzen verdubbelen, inkoop stijgt en zo kunnen we wel doorgaan. Alleen een liter massageolie is in een week in prijs verdubbeld. Zo ver werkt alles door van ondernemer tot aan consument. We hebben het lang proberen uit te stellen maar ook wij moeten onze prijzen verhogen om de markt bij te houden en onszelf niet in de vingers te snijden. Wij zagen het graag anders maar vanaf 1 september zijn ook wij genoodzaakt de prijzen van onze massagebehandelingen te verhogen. Deze nieuwe tarieven gelden voor nieuwe afspraken die gemaakt worden en zijn te vinden op onze website.

Ondanks dit allemaal blijft onze kwaliteit als een paal boven water en mogen wij mooie nieuwe therapeuten begroeten in ons team. Wij blijven klanten helpen bij hun klachten en geven ontspanning wanneer dat nodig is.

In deze tijd is dit geen overbodige investering in jezelf.

Juist nu is het belangrijk om stil te staan bij jezelf.

Graag ontvangen wij jou in een van onze massagepraktijken. Ervaar onze service, gastvrijheid, passie en expertise. Wij bestaan dit jaar 11 jaar en we gaan er nog eens 11 jaar aan vastplakken!

Bedankt voor jouw vertrouwen en tot snel bij ons op de massagetafel.

Guillermo van Berkum
Founder Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

Boeken!
Scroll naar top