Bedrijfsmassages komen weer helemaal terug

Wij merken weer aan alle aanvragen van werkgevers en HR medewerkers dat bedrijven zich weer richten op het welzijn van hun werknemers en collega’s. 
De aanvragen voor bedrijfsmassages komen gestaag binnen en zijn alweer weer bijna op het niveau van vòòr Corona. Het is goed om te zien dat bedrijven de gezondheid van haar werknemers steeds belangrijker gaan vinden, maar ook inzien dat frequent behandelen resulteert in minder klachten bij werknemers. Op langer termijn natuurlijk een mega win-win situatie voor alle partijen. Minder klachten bij werknemers en minder verzuim voor de bedrijven en dus maximaal rendement op de werkvloer.
Wil jij een professionele therapeut op de zaak? Vraag informatie aan en stuur een mail naar [email protected] of lees hier meer op onze site.
Boeken!
Scroll naar boven