Herkenbaarheid en identiteit

Achter de schermen werken wij als team er hard aan om een eenheid te creëren. De uitdaging daarin wordt steeds groter, omdat Masseer Meneer & Masseer Mevrouw hard blijven groeien. De kwaliteit van de therapeuten op het gebied van behandelen, empathisch vermogen en gastvrijheid is belangrijk en hoort bij ons. Het is de kracht van ons bedrijf.

Dit moet niet alleen herkenbaar zijn voor onze klanten, maar de uitstraling van onze praktijken hoort ook bij de totale beleving bij een bezoek aan één van onze praktijken. De identiteit van Masseer Meneer & Mevrouw is dan belangrijk.

Als je een bezoek brengt aan een van onze praktijken, zijn deze  altijd herkenbaar aan de meubels en inrichting. Om deze herkenbaarheid nog sterker terug te laten komen, hebben wij ervoor gekozen om een serie van moderne abstracte landschap ‘artworks’ in elke praktijk te hangen. Deze doeken zijn tijdloos, kleurrijk, abstract en daardoor uitdagend. Met wat fantasie en creativiteit, nemen de doeken je mee naar een andere wereld en onttrekken ze je even uit de dagelijkse bezigheden.

Dit proberen wij natuurlijk ook met onze behandelingen en daarom vonden wij deze doeken zo goed passen in onze praktijken.

Ben je nieuwsgierig? Hieronder een aantal foto’s van de doeken of je ziet ze snel bij een volgend bezoek bij een van onze praktijken.

Boeken!
Scroll naar boven