Nieuwe prijzen september 2022

Juist nu is het belangrijk om stil te staan bij jezelf!

Wat een jaar is 2022. Vervelen doen we ons niet, het is nu al een jaar dat veel stof doet opwaaien! Met vele mooie momenten, maar helaas ook veel minder mooie momenten en gebeurtenissen. Voor ons bedrijf is dit jaar een jaar waarin we weer verder kunnen bouwen. Iets meer continuïteit, omdat de gevolgen rondom Covid wat stabieler lijken te zijn. Dit betekent dat je als onderneming weer vooruit kan kijken.

Gelukkig hebben wij met ons team, tijdens 2 veel bewogen Covid jaren, toch aan de toekomst kunnen werken en openen wij in 2022 twee gloednieuwe hypermoderne massagepraktijken. Eén praktijk in het jonge en dynamische Leidsche Rijn – Utrecht en een praktijk in het snelgroeiende Hendrik-Ido-Ambacht. Wij willen graag door en niet afwachten. Het glas is altijd halfvol en alleen zo denken wij onze klanten een optimale dienst te kunnen bewijzen.

Sommige ontwikkelingen in de wereld werken zo ver door dat het iedereen raakt. De oorlog in Oekraïne zorgt voor een hoop onzekerheid en doet prijsstijgingen aanwakkeren op markten waar je het niet zou verwachten. Ook ons bedrijf moet anticiperen en reageren op alle prijsstijgingen om ons heen. Energieprijzen verdubbelen, overige inkoop stijgt en zo kunnen we wel doorgaan. Alleen een liter massageolie is in één week in prijs verdubbeld. Zo ver werkt alles door voor ondernemer èn voor consument.

We hebben het nog lang uitgesteld, maar ook wij zijn nu gedwongen onze prijzen aan te passen om de markt bij te houden en onszelf niet in de vingers te snijden. Wij zagen het graag anders, maar vanaf 1 september zijn ook wij genoodzaakt de prijzen van onze massagebehandelingen te verhogen. Deze nieuwe tarieven gelden voor nieuwe afspraken die vanaf heden gemaakt worden en zijn uiteraard te vinden op onze website.

Ondanks dit alles blijft onze kwaliteit natuurlijk gegarandeerd en mogen ook wij uitstekende nieuwe therapeuten begroeten in ons team. Wij blijven klanten helpen bij hun klachten en geven ontspanning wanneer dat nodig is. In deze tijd is dit geen overbodige investering in jezelf. Juist nu is het belangrijk om stil te staan bij jezelf.

Graag ontvangen wij jou in een van onze massagepraktijken. Ervaar onze service, gastvrijheid, passie en expertise. Wij bestaan dit jaar 11 jaar en daar we gaan er nog eens 11 aan vastplakken!

Bedankt voor jouw vertrouwen en tot snel bij ons op de massagetafel.

Guillermo van Berkum

Founder Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

Boeken!
Scroll naar boven