Opening praktijk Hendrik Ido Ambacht

Deze maand september hebben Masseer Meneer & Masseer Mevrouw een nieuwe praktijk mogen openen in het  spiksplinternieuwe filiaal van Mylife. In Hendrik Ido Ambacht hebben zij een hypermoderne fitnessclub gebouwd. Dit met de allernieuwste trainings- en meetapparatuur De indeling en het design van het gebouw maken deze club bijzonder in z’n branche. Elk onderdeel, zoals cardio, kracht, yoga, high intensity group workouts, wellness en revalidatie en verzorging hebben zo hun eigen ruimten.
Zo ook Masseer Meneer & Masseer Mevrouw, diee een moderne en nieuwe praktijk hebben ingericht, met de kwaliteit die je mag verwachten van een high-end massagepraktijk. De leden van Mylife en de inwoners van Ambacht en omstreken zijn uiteraard welkom bij ons op de tafel voor een behandeling.
Boeken!
Scroll naar boven