Nieuwe Meneren & Mevrouwen

Masseer Meneer & Masseer Mevrouw is een dynamisch bedrijf dat enorm groeit. Dit hebben wij te danken aan de kwaliteitseisen die wij stellen aan onze diensten en natuurlijk ook door de etiquettes en service die wij bieden aan onze klanten.

Om het snel groeiend aantal klanten van Masseer Meneer & Masseer Mevrouw goed te kunnen blijven bedienen, zijn wij fors uitgebreid.

  • Sinds een aantal maanden werkt Wessel in praktijk Het Zand (Utrecht) en hij is nu al niet meer weg te denken uit ons team.
  • Eind 2022 is Kayne onze nieuwe therapeut gestart in praktijk Terbregge (Rotterdam). Kayne is te boeken op de maandag, vrijdag en zaterdag.
  • Begin dit nieuwe jaar zijn er drie nieuwe therapeuten bijgekomen. In de praktijk in Hendrik-Ido-Ambacht zijn Eveline en Gerwin erbij gehaald om het team te versterken. Via de boekingsmodule kan je deze nieuwe toppers vinden onder de keuze Hendrik-Ido-Ambacht.
  • Ook is Ashraf, fysio in opleiding, te boeken in onze praktijk Het Zand (Utrecht). Naast zijn studie voor fysiotherapie, vindt hij zijn geluk door mensen van hun klachten te helpen bij ons in de praktijk!

Heel veel plezier allemaal bij ons heerlijke bedrijf en maak zoveel als mogelijk klanten blij met onze kwalitatieve massages en behandelingen.

scan en boek!

Boeken!
Scroll naar boven