Post-Corona

Nu de rust na Corona redelijk is wedergekeerd, is de samenleving weer aan het herpakken. Althans dat zou je denken. Het is fijn dat het lijkt dat Corona niet meer de impact heeft zoals 2 jaar geleden. Waar dit precies door komt, wil ik graag in het midden laten. Vaccinaties? Zijn we immuun geworden? Is Covid-19 gemuteerd tot een onschuldige griep?

Wat wij wel weten en merken in de praktijk, is dat de impact van die periode van lockdowns en meningsverschillen (polarisatie) veel stress heeft opgeleverd. Wij behandelen veel klanten die niet alleen last hebben (gehad) van het Coronavirus zelf, maar ook veel klanten die een lange periode onder stress hebben geleefd vanwege alle maatregelen rondom Corona.

De dagelijkse klachten zoals RSI, tennis- en golfarmen en of sportblessures & revalidaties zijn niet meer de meest geboekte diensten bij Masseer Meneer en Masseer Mevrouw. Juist hoofdpijntherapie, deeptissue – en bindweefsel behandelingen zijn nu zeer populair.

Om deze klachten te verhelpen, moet je dit jezelf natuurlijk eerst gunnen. Wij helpen veel klanten met deze klachten en geven tips hoe deze in de toekomst te voorkomen.

Samen met onze collega fysiotherapeuten in Utrecht en Rotterdam e.o. kunnen wij gelukkig veel klanten helpen en dat doen wij met passie en met plezier.

Wat hebben we toch mooi werk!

Guillermo van Berkum

founder Masseer Meneer en Masseer Mevrouw

Boeken!
Scroll naar boven