Wintersportvoorbereidingen

Alle wintersporters zijn weer in de ban van hun wintersport. Ligt er genoeg sneeuw op onze vakantiebestemming? Is de auto wintersportklaar met winterbanden en voldoende motorolie? Is de skiuitrusting nog compleet? Skihelm of niet? Wij zijn altijd erg druk met zo veilig mogelijk op wintersport te gaan. Vaak wordt de veiligheid gezocht in materialen en niet in ons eigen fysiek.

Ook het lijf moet even een check hebben, of misschien wel een kleine APK, voordat je het een week lang gaat uitdagen met sportieve wintersportdagen.

Naast dat het belangrijk is dat de spieren sterk genoeg zijn om zo’n pittige week aan te kunnen, is het ook belangrijk dat de doorbloeding optimaal is. Een sportmassage of deeptissue behandeling is daarom niet veel minder belangrijk dan bijvoorbeeld winterbanden onder de auto of het dragen van een skihelm.

Veel wintersportliefhebbers vergeten vaak het allerbelangrijkste in de voorbereiding naar de wintersport en dat is hun eigen lichaam.

Gun jezelf een veilige en prettige wintersport en zorg ervoor dat jouw lichaam klaar is voor die schitterende mooie dagen in de bergen.

scan en boek!

Boeken!
Scroll naar boven