Zwangerschapsverlof collega Rhiannon

Onze lieve collega Rhiannon, meestal actief in de praktijk in Vleuten-De Meern en Het Zand (Utrecht), is met zwangerschapsverlof.

Deze zeer getalenteerde therapeute heeft door staan bikkelen tot haar buikje bijna te rond was om nog bij de klanten te kunnen komen die bij haar op tafel lagen. Wat een passie voor het vak!

De klanten die vaak bij Rhiannon kwamen, zijn natuurlijk al op de hoogte dat zij bij een van haar collega’s door kunnen boeken. Via ons systeem zal de inhoudelijke behandeling en het behandelplan worden aangehouden en uitgevoerd.

Rhi, we gaan je missen, maar als het fulltime mama zijn dan toch gaat vervelen, dan ontvangen wij je weer met open armen. Het was geweldig om met jou samen te werken. Dank je wel daarvoor! Voor nu lekker gaan genieten van dat wondertje in je buik.

 

Boeken!
Scroll naar boven