Wij werken voor:

Zoals bekend speelt er van alles omtrent het corona virus. De sessie van donderdag 30 april 2020 komt te vervallen.
Alle huidige afspraken zetten wij door naar 28 mei 2020 en wij blijven uiteraard alle ontwikkelingen nauwkeurig volgen.
Heb je nog vragen of kunnen wij je ergens mee helpen? Neem contact met ons op via mail: [email protected]

Boek hieronder je stoelmassage van 15 óf 20 minuten of een tafelmassage van 30 minuten.

De massages worden gegeven in de dokterskamer of fysioruimte op de begane grond.
Vanaf de receptie gezien vóór de toegangspoortjes naar rechts en de gang doorlopen.

* Selecteer  bij ‘Massage’ 15 min stoelmassage, 20 min stoelmassage of 30 min tafelmassage en klik op ‘Volgende’.
Doorloop vervolgens het gehele boekingsproces.

**De planning voor het jaar 2020:
Donderdag 28-05-2020

Heb jij nog nooit een stoelmassage ervaren en wil je meer informatie? Klik dan hier!
Voor meer informatie over de mogelijkheden van een tafelmassages kun je op de hoofdpagina kijken:
www.masseermeneer.nl

Laden...

Bedrijfsmassages

Masseer Meneer & Mevrouw is specialist op het gebied van bedrijfsmassages. Het team van Masseer Meneer & Mevrouw komt o.a. bij bedrijven om medewerkers op reguliere basis te behandelen met massages die preventief of curatief zijn en helpen zo arbeidsverzuim te voorkomen of te verkorten. De massagetherapeuten van Masseer Meneer & Mevrouw zijn intern opgeleid en werken volgens een vast protocol dat innovatief is en van hoge kwaliteit. Het is bewezen dat periodieke en herhaaldelijke gerichte kwalitatieve bedrijfsmassages de klachten bij werknemers en werkgevers vermindert en het ziekteverzuim verlaagd. Wij werken ‘vraag en aanbod’ gericht, daarom passen wij binnen onze mogelijkheden de service aan naar de wensen van het bedrijf.

Wanneer aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, kunt u als bedrijf de bedrijfsmassage volledig als bedrijfskosten invoeren. Hierin kan de BTW eveneens worden verrekend. Voorwaarden: de bedrijfsmassages zijn opgenomen in het Arboplan van de organisatie; de bedrijfsmassage vindt plaats tijdens werktijd; de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd aan de bedrijfsmassage;  er is geen aanmerkelijke privé besparing van de werknemer. Meer uitgebreide informatie is te vinden op de website van het Ministerie van Financiën. Interesse? Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via het contactformulier.

Evenementen & Beurzen

De therapeuten van Masseer Meneer & Mevrouw staan niet alleen bekend om de kwalitatieve massages maar ook om de presentatie van de therapeuten. De therapeuten worden niet alleen opgeleid en geselecteerd op hun masseer talent, maar ook op persoonlijke kwaliteiten. Gestyled en gesteund door een groot Amerikaans sportmerk zijn onze therapeuten alleen om te zien al een waardige bezienswaardigheid op uw bijeenkomsten, (bedrijfs- en of sport) evenementen en of beurzen. Samen met kwalitatieve producten, massagebenodigdheden en tools maakt dit het complete plaatje af.

Kadobon

Kadotip: De Masseer Meneer & Mevrouw kadobon!

Veel mensen kennen het: een redelijk hectisch leven, periodieke stress, een batterij die best wel wat voller mag zijn en of klachten van verkrampte spieren en constant terugkerende hoofdpijnen. Wat kun je zo iemand beter geven dan een ervaring van heerlijke ontspanning, van blijheid of opluchting en een
gevoel alles weer aan te kunnen?

Dat maakt de Masseer Meneer & Mevrouw Kadobon tot iets unieks: je geeft iets waar de ander echt iets aan heeft en wat geen ander kado kan brengen.
Eigenlijk geeft u -hoe klein ook- een stukje geluk. Wilt u ook dat die bijzondere vriend/vriendin, uw familielid of uw collega zoiets meemaakt, bestel dan deze fraaie Masseer Meneer & Mevrouw Kadobon.

De kadobon wordt in een mooie bijpassende enveloppe bezorgd. Een leuk kado voor verjaardagen, jubilea, feestdagen of zomaar omdat iemand het verdient en nodig heeft.

De geschiedenis

Initiatiefnemer, grondlegger, ondernemer en oud profvoetballer Guillermo van Berkum werkt al als vitaliteitscoach als hij in 2011 het besluit neemt om het bedrijf ‘Masseer Meneer’ op te starten. Met de ervaring van profvoetballer en vitaliteitscoach weet hij als geen ander hoe je een lichaam gezond en vitaal moet houden. De afwisseling van inspanning en ontspanning speelt hierbij een belangrijke rol.

Het viel Guillermo op dat veel cliënten investeerden in hun lichaam door sportieve begeleiding van een personal coach, maar lang bleven rondlopen met lichamelijke klachten. Met deze kennis en ervaring in pacht ontstond het idee van ‘Masseer Meneer’ wat zich toen nog voornamelijk richtte op ondernemers en artiesten. Het doel was: door middel van inspanning, ontspanning en (klachten) behandeling cliënten naar een betere fysieke én mentale gezondheid te begeleiden. Want een goede massage is een investering en hoort bij het onderhoud van je lichaam!

Masseer Meneer startte met een unieke en luxe service aan huis. Al snel werd duidelijk dat dit was waar de mensen behoefte aan hadden, want Masseer Meneer werd binnen no time een groot succes. Het succes werd zo groot dat Guillermo het aanbod niet meer alleen aan kon en creëerde een team van ervaren mensen om zich heen die zijn visie deelde. Kort hierna volgde ook de start van Masseer Mevrouw.

Naast de massageservice aan huis werd tevens een praktijk op de locatie van Wellness Club Rotterdam geopend om zo de combinatie van inspanning, ontspanning en behandeling nog beter te maken. De behoefte en resultaten van de massagebehandelingen bleken nog groter dan gedacht, want ook bedrijven zagen de voordelen en wilden van de service gebruik maken. En zo ontstond eveneens de service van Masseer Meneer & Mevrouw in het bedrijfsleven.

Neem contact met ons op:

Mail ons:
[email protected]

Bel ons of stuur een WhatsApp bericht:
+31681039872

Boeken!
Scroll naar boven